28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 19 Avgust 2012 02:38

Baton u novim prostorima

Klub paraolimpijskih sportova «Baton» Zenica je upriličio svečano otvorenje službenih prostorija Kluba smještenih u ulici Ćire Truhelke 10 u Radakovu, općina Zenica. Prostorije je otvorio i zvanično pustio u rad načelnik općine Zenica Husejin Smajlović, koji nije krio svoje zadovoljstvo u ocjeni svega onoga što je do sada realizovao Klub paraolimpiojskih sportova «Baton» Zenica, ali i onoga što je Baton zacrtao u narednom periodu.


Uz načelnika općine Zenica i brojnih članova Kluba Baton, otvorenju je prisustvovao pomoćnik načelnika općine za boračko-invalidsku zaštitu Nihad Rešić, te ratni komadanti 303. i 314. brigade Muhamed Begagić i Đevad Smailagić kao i brojni drugi gosti, zvanice i simpatizeri Kluba.

Potrebno je istaći da prostorije Kluba Baton sadrže: konferencijsku salu za sastanke, informatički kabinet, biblioteku, učionicu sa tehničkim pomagalima, prostorije za goste (musafirhanu), ostavu za bicikla i zimsku-ski opremu te moderno opremljeno wc/kupatilo prilagođeno osobama svih oblika invaliditeta.

 

batot02