29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 07 Novembar 2014 12:52

Fan zona na Trgu Alije I.

Radio Zenit u nedjelju, 16. novembra, organizuje sportsko-zabavnu manifestaciju “FAN ZONA”. U samom centru Zenice, na Trgu Alije Izetbegovića, na velikom ekranu bit će omogućeno javno gledanje utakmice Izrael – Bosna i Hercegovina, a koja se igra u Haifi u Izraelu. Program će trajati od 20 do 23 sata.

 

ZMAJEVI 16. novembra igraju protiv reprezentacije Izraela, koja u dva do sada odigrana susreta ima 6 bodova, i ovo će biti jedna od najbitnijih utakmica za uspješan nastavak kvalifikacija za plasman na EURO2016 u Francuskoj.

 

Vjerujemo da ćemo nakon nastupa na Svjetskom prvenstvu u Brazilu i u ovim kvalifikacijama ostvariti historijski uspjeh, a utakmica protiv Izraela nam je “prva stepenica”.  Obećavamo spektakularnu i nezaboravnu noć u Zenici Pozivamo sve navijače da nam se pridruže na Trgu Alije Izetbegovića, da u fer i sportskoj atmosferi zajedno bodrimo naše Zmajeve i proslavimo novu pobjedu! Također, isti dan ćemo u okviru projekta “Zenica, moj grad” predstaviti i navijačku pjesmu “VIA ZENICA”.

 

Projekat su podržali: BH Telecom, ArcelorMittal Zenica, Bihaćka pivovara, Premier kladionice, FIS Vitez, Almy, generalni bh. sajam ZEPS i ZEPS Intermetal, Nogometni savez BiH, Multiplex Ekran, Zenicablog i Zenit.ba.

 

APELUJEMO NA SVE POSJETIOCE DA SE I OVOM PRILIKOM PRIDRŽAVAJU PRAVILA FER I KOREKTNOG NAVIJANJA.