28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 01 Novembar 2014 00:27

Čelik Junior igra u Tešnju

Večeras (subota) će škola rukometa "Čelik Junior" sa seniorskim timom, u sklopu četvrtog kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine - grupa sjever, gostovati u Tešnju, a gdje će odigrati utakmicu protiv rukometnog kluba Bosna - TS.

 

Čelik Junior je prethodno kolo gostovao u Sanskom Mostu gdje je protiv Sane 7 upisao pobjedu. Uzimajući u obzir KUP utakmicu i utakmicu u gostima, to su bile dvije vezane i vrlo bitne pobjede za ovu mladu, požrtvovanu ekipu. 

 

Treneri seniorskog sastava Čelik Juniora kazali su da je utakmica protiv Bosne -TS vrlo bitna, te se nadaju pozitivnom rezultatu: "Sutra naša škola rukometa - seniorski tim Čelik Juniora gostuje u Tešnju. Ekipa Bosne je dobra, ali mi ćemo dati sve od sebe da se u Zenicu vratimo sa bodovima. Vjerujemo da sa ekipom koju imamo, sa vrlo mladim i ambicioznim igračima, možemo doći do povoljnog rezultata. Na jednoj strani mladost, na drugoj iskustvo - Vidjet ćemo šta će pobjediti. Sve u svemu, odrađeni su vrlo dobri treninzi protekle sedmice, te gajimo realne nade da će naši momci odigrati onako kako se od njih i očekuje, da daju sve od sebe." - kazali su iz Čelik Juniora.

 

Utakmica je na rasporedu u 19 sati. Mjesto igranja je dvorana Tešanj.