28 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 16 Januar 2014 05:38

Vitez počeo pripreme za PL

 Nogometni klub “Vitez” danas je i službeno započeo s pripremama za nastavak natjecanja u Premijer ligi BiH.  Igrače su u ime uprave kluba i stručnog stožera pozdravili predsjednika Slaven Garić, glasnogovornik Ivan Sajević, te glavni trener Ante Miše i njegov pomoćnik Veseljko Petrović. 

 

“Do 31. siječnja smo u Vitezu, gdje ćemo uglavnom raditi bez lopte, a prvog dana veljače idemo u Međugorje, gdje ćemo odigrati nekoliko pripremnih susreta. Ukupno ćemo igrati 7 ili 8 pripremnih susreta do početka prvenstva, a generalka bi trebala biti 22. veljače s Olimpicom. Od igrača očekujem maksimalan angažman na ovim pripremama, akko bi ostvarili zacrtane ciljeve. Siguran sam da će borba za svaku poziciju biti velika, a s tom namjerom smo s transfer liste povukli i Alića, koji će dodatno osnažiti konkurenciju”, kazao je  šef stručnog stožera, Ante Miše. 

 

Što se tiče igračkog kadra, zabilježeno je nekoliko odlazaka. Zvonimir Kožulj je prešao u redove Branitelja, dok će nove sredine potražiti Dragan Šantić, Darijo Pranjković, Borislav Grbavac, Branko Čubrilo i Antonio Zubak. 

 

“Zadovoljan sam dolaskom Heće, koji će nam sasvim sigurno ponuditi jednu širinu, a apsolutno vjerujem u trenutni igrački kadar i naše dečke. Ipak, moguće je da ćemo dobiti još jedno pojačanje, a ako do toga dođe, to će biti napadač” kazao je Miše.  

 

 Na prozivci su bili igrači koji će u nastavku sezone nastojati ostvariti zacrtane ciljeve, a to su vratari Aleksandar Živković, Filip Perković i Petar Kovač te igrači Vladimir Branković, Haris Hećo, Stjepan Badrov, Ivan Livaja, Josip Šantić, Matija Garić, Anel Dedić, Jasmin Smriko, Dragan Jurčević, Haris Dilaver, Aldin Šišić, Slavko Brekalo, Toni Livančić, Goran Jurić, Vedran Vidović, Mladen Jurčević, Marko Mišić, Armin Kapetan, Almir Hasanović i Sanel Alić.