26 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 03 Septembar 2013 22:10

Podržite Rudar u Kupu BiH

Sutra (srijeda, 04. septembra 2013.godine) u 16:30 sati, u Zenici na "A" terenu Kamberovića polja igra se KUP utakmica između zeničkog FK Rudar i NK Mladost iz Župče.

Inače, ekipa NK Mladost iz Župče je član Druge lige Federacije BiH-grupa Centar. Trenutno zauzimaju treće mjesto na tabeli nakon tri odigrana kola, sa dvije pobjede i jednim neriješenim susretom. Pobjednik iz ove KUP utakmice izborit će plasman u šesnaestinu finala KUP-a BiH, tj. među 32 ekipe.

 

Pobjedom u KUP utakmici protiv Mladosti, Rudar bi izborio plasman u šesnaestinu finala KUP-a BiH, tj. među 32 ekipe, gdje ga čeka pobjednik iz susreta Tramošnica – Natron. Rudar bi bio gost u ovom susretu. Utakmice šesnaestine finala KUP-a BiH se igraju 18.septembra i igra se jedna utakmica, dok se u osmini finala igraju dvije utakmice. 


Pozivamo sve ljubitelje nogometa, a naročito Rudara, da dođu u srijedu u 16:30 sati na Kamberovića polje, a utakmica se igra na "A" terenu-Atletski stadion. Dođimo i podržimo poletnu i mladu ekipu Rudara, koju predvodi mladi trener Alen Hatkić i koja je u nedjelju odlično startovala u Kantonalnoj ligi ZDK i u prvom kolu visoko porazila ekipu Gradine iz Doboj juga, rezultatom 8:0.

 

E. Imamović za Zenicablog