29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 23 Avgust 2013 00:37

Krav Maga seminar u Zenici

U prostorijama Starog pozorišta u Zenici, održan je prvi promo Krav Maga seminar u organizaciji Internacionalne Krav Maga Federacije Bosne i Hercegovine. Seminar je predvodio lično direktor IKMF BiH g. Ervin Sućeska iz Sarajeva koji je sa svojim asistentima cijela tri sata, u prepunoj sali, učesnicima demonstrirao osnovne tehnike ovog sistema samoodbrane i borenja. Na seminaru je učestvovalo oko 40 zeničana koji nisu krili oduševljenje izvodeći svoje prve Krav Maga zahvate, a organizator događaja g. Elvir Huseinspahić, certificirani zastupnik IKMF BiH za zeničku regiju, naglašava kako nije iznenađen velikim odzivom naših sugrađana jer se slični seminari rijetko organizuju ne samo u Zenici, nego i u regionu.

 

Inače, IKMF BiH je prva organizacija koja u BiH, a sada i u Zenici, preferira autentičnu Krav Maga metodu samoodbrane i borenja. Po završetku seminara izvršen je upis novih članova Krav Maga akademije Zenica koji će trajati do kraja mjeseca augusta, a prvi trening je zakazan za utorak 03.09.2013.g. u 19:00 sati u prostorijama starog pozorišta u Travničkoj ulici.


Svi naši članovi će imati mogućnost vježbanja Krav Maga vještine u savremeno opremljenoj sali sa svom potrebnom opremom, uz mogućnost besplatnog korištenja klupskog fitnesa i teretane, dok osobe nježnijeg spola imaju i mogućnost posjećivanja besplatnih Tae-Bo treninga koji su rezervisani samo za žene. Takođe, naši wellness stručnjaci će biti na raspolaganju kod eventualnog kreiranja programa ishrane, ciljanih treninga, specijalističkih priprema, itd.

 

Cilj je omogućiti svim polaznicima akademije da se u našem kolektivu osjećaju lijepo, da održavaju fizičku spremu, nauče se braniti, da se zdravo hrane i generalno da zdravo žive. Pored navedenog, polaznici Krav Maga akademije imaju mogućnost certificiranja i stepenovanja svoj znanja Krav Maga sistema koji je zvanično validan širom svijeta što je veoma bitno kod eventualnog zaposlenja u policijskim agencijama, zaštitarstvu, osiguravajućim agencijama, i td., bilo gdje u svijetu.

Fotografije i dio atmosfere sa proteklog seminara možete pogledati OVDJE:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.505169252891106.1073741825.372229312851768&type=3&uploaded=1