02 Maj 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 16 April 2013 21:34

U srijedu četiri utakmice u Zenici

 

U srijedu (17. aprila) u Zenici se igraju četiri utakmice, iz raznih rangova takmičenja i to iz  ženskog nogometa, omladinskog Premijer nogometa i ženske seniorske košarke. Evo rasporeda i satnice, koja je, uglavnom, napisana prema rasporedu sa stranica klubova, te obavjesti iz pojedinih klubova:

 

13:00 sati – NK Čelik – NK Široki Brijeg (zaostala utakmica iz 19.kola omladinske BHT premijer lige-kadeti, stadion na Kamberovićima).. Kadeti Čelika su trenutno peti na tabeli sa bilansom od deset pobjeda, pet neriješenih i pet poraza sa 35 bodova, kao i četveroplasirana ekipa Širokog Brijega.

 

15:00 sati– NK Čelik – NK Široki Brijeg (zaostala utakmica iz 19.kola omladinske BHT premijer lige-juniori,  stadion na Kamberovićima). Juniori Čelika su trenutno osmi na tabeli sa osam pobjeda, dvije neriješene i devet poraza sa 26  bodova, dok je juniorska ekipa Širokog Brijega na trećem mjestu juniorske Premijer lige BiH.

 

17:00 sati – ŽNK Čelik – ŽFK Banja Luka  (četvrtfinale nogometnog KUP-a BiH za žene, Kamberovići, teren  sa plastičnom podlogom – izvor: facebok ŽNK Čelik). Zeničke nogometašice i prošle godine igrale protiv Banjalučanki, ali u polufinalu KUP-a BiH. U polufinalu ženskog Kupa-a igraće bolji iz susreta: ŽFK „Radnik-Bumerang"-ŽFK „Mladost" Nević Polje i ŽNK „Mladost" Poljavnice-ŽNK  „Gradina", te pobjednici utakmica ŽNK „Čelik"- ŽFK „Banja Luka" i ŽNK „SFK 2000"- ŽNK  „Salt City" Tuzla.  Polufinalni susreti KUP-a BiH za žene biće odigrani 24. aprila u 17:00 sati.

 

19:00 sati – KK BH Start - ŽKK Konjic (odgođena utakmica iz petog kola A1 lige za žene – dvorana na Bilmišću, ULAZ SLOBODAN).

 

Jeste da je satnica "zgusnuta", ali neka svako odabere prema slobodnom vremenu i afinitetu. 

PODRŽIMO SPORTSKE EKIPE IZ ZENICE!

 

E. Imamović za Zenicablog