29 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 08 Novembar 2012 15:25

Press NK Čelik

Šef stručnog štaba NK Čelik Vlado Jagodić izjavio je danas da neriješenih 1:1 iz prve utakmice četvrtfinala Kupa BiH protiv Širokog Brijega ne znači da je njegov tim u polufinalu. 

 

- Jesmo sada bliže cilju, prolazu u završnicu. Međutim, niko ne treba da misli da smo ovim rezultatom završili posao. Uradili smo osnovna dva zadatka koja smo sebi postavili, a to je da postignemo gol u gostima i da ne izgubimo, izjavio je Jagodić.Trener Čelika dodaje da su njegovi nogometaši pokazali da u prošlim utakmicama nisu bili toliko loši, kako to pokazuju rezultati.

 

- U blagoj smo prednosti nad Širokim Brijegom ali ni blizu nije posao gotov, kaže Jagodić.Dvadestogodišnji odbrambeni igrač Čelika Harun Huseinspahić koji je prošao sve omladinske selekcije BiH, u posljednje vrijeme sve češće dobija povjerenje Vlade Jagodića.

 

- Dobro smo radili u proteklom periodu i to je moralo dati rezultata. Mjesec dana smo bez poraza u Premijer ligi i Kupu BiH. Igramo sve bolje, hvala treneru i njegovim saradnicima koji su mi ukazali povjerenje. Vjerujem da ćemo igrati u finalu Kupa BiH i da ćemo u preostala tri prvenstvena susreta popraviti naš plasman na tabeli. Već u subotu navijačima obećavam pobjedu protiv Rudara iz Prijedora, izjavio je Huseinspahić.

 

Jagodić i Huseinspahić su zahvalili upravi kluba što im je osigurala maksimalne uvjete za rad, kao i navijačima koji su u velikom broju došli da ih bodre protiv Širokog Brijega na Pecari.