19 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 19 Oktobar 2012 08:00

Sutra dolaze i Ultrasi

Nogometaši Zrinjskog najprijatnije su iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva. Ekipa koja skine skalp redom Željezničaru, Borcu, Sarajevu, Širokom Brijegu sigurno posjeduje kvalitet za vrh tabele, gdje se trenutno i zasluženo nalaze. Publika se vratila pod Bijeli brijeg, tako da se u narednim kolima očekuje sve veća podrška navijača. U subotu će izabranici trenera Dragana Perića imati teško gostovanje na Bilinom polju, gdje se nadaju nastavku serije dobrih rezultata. Prošle sezone Zrinjski je odnioo sva tri boda iz Zenice, a u redovima Mostaraca nadaju se da to mogu ponoviti.

 

Jedan od derbija ovog kola neće proći ni bez podrške sa tribina, "Robijaši" će sa južne strane standardno davati veliku podršku domaćim, dok će na sjeveru biti popularni "Ultrasi".

Kako su nam kazali iz nogometnog kluba Čelik, u subotu je najavljeno oko 200 navijača Zrinjskog, koji će biti smješteni na sjevjernoj tribini stadiona, a ulaz neće plaćati jer je dogovoren reciprocitet. Nema sumnje da se u subotu očekuje dobra utakmica i atmosfera kakva je standardno na Bilinom polju.

 

Autor: Sport Centar