26 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 02 Juni 2012 21:54

Kumite opremio novu salu

Današnji dan, subota 02.06.2012.g. će biti proglašen praznikom u Karate klubu "Kumite" iz Zenice. Zadnjih skoro godinu dana vrijedno smo skupljali novac da našim članovima omogućimo normalno vježbanje, a danas smo napokon ispunili i taj, za nas veliki cilj. U našu salu za vježbanje danas je konačno kupljen i postavljen tatami koji će znatno unaprijediti uslove rada našeg kluba, a našim takmičarima olakšati usavršavanje i sam boravak na treninzima.

 

Obzirom da je za ovaj poduhvat bilo potrebno obezbjediti za nas skoro nedostižna finansijska sredstva, strpljivo smo čekali i dočekali i ovaj dan kada smo prikupili potreban novac, kupili tatami, a samim tim i napravili jedan veliki korak naprijed u pogledu unapređenja uslova rada.

 

Ovaj događaj za naš klub predstavlja jedan novi početak rada kluba u uslovima koji su definitivno usklađeni prema europskim standardima, a iz iskustva sa europskih i svjetskih događaja znamo da mnogi svjetski klubovi teško dostignu slične uslove rada.

 

Sada je samo još preostalo da vježbamo i da to u nastavku bude još kvalitetnije, kako bi u budućnosti nastavili sa odličnim rezultatima.

 

U Karate klubu "Kumite" je trenutno upis novih članova u Tae-Bo grupu samo za žene, sa najpovoljnijom mjesečnom članarinom i porodičnim popustima, te u Školu samoodbrane samo za odrasle baziranu na Krav Maga programima Internacionalne Krav Maga Federacije (IKMF).

 

Sve informacije na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem naše web stranice: www.karate-kumite.com

 

Uprava Karate kluba "Kumite"

 

kumitesala2