23 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 12 Decembar 2013 06:07

Test i intervju za PA SDA

Na osnovu javnog poziva za prijem na Političku akademiju, u predviđenom roku prijavilo se oko 300 zainteresovanih kandidata za pohađanje Treće generacije polaznika PA SDA BiH - RP Zenica.

 

Kvalifikacioni test općeg znanja i informiranosti biće održan u petak 13.decembra 2013.godine u 17.00 sati u Velikoj sali Općine ZENICA. Nakon testa i intervjua sa svim kandidatima, Upravni odbor Akademije utvrdit će listu polaznika Treće generacije PA SDA - RP Zenica.

 

Velika zainteresiranost mladih kandidata i ovaj put potvrđuje njihovu opredjeljenost da se edukacijom dodatno ojačaju i afirmiraju za društveni angažman na polju izgradnje ljepše i perspektivnije budućnosti Bosne i Hercegovine. Ugled koji je Politička akademija postigla, zahvaljujući modernoj organizaciji programa, kvalitetnim temama, visokokvalificiranim predavačima, zanimljivim radionicama, edukativnim ekskurzijama, stipendijama i studijskim putovanjima za najbolje, je najbolja preporuka u domenu neformalnog obrazovanja i društvenog aktivizma za 52 dipl.polaznika prve i 70 dipl.polaznika druge generacije koji su program uspješno okončali u proteklom periodu.

 

Glasnogovornica Političke Akademije

MIRANDA ZUKIĆ

Povezani članci (by tag)