10 Decembar 2023
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 06 Septembar 2012 21:48

SDA predstavila kandidate

Općinski odbor SDA Zenica predstavio je danas svoj najjači kadrovski potencijal u trci za pozicije u općinskom vijeću i općinskog načelnika na predstojećim lokanim izborima, Husejina Smajlovića, kandidata za načelnika i dr. Belmu Pojskić, nositeljicu liste za Općinsko vijeće. Predsjednik Izbornog štaba SDA, Jusuf Duraković kaže da kampanju zvanično počinju sutra popodne u srednjovjekovnom gradu Vranduku, a završit će centralnim skupom u Gradskoj areni.

Cilj je, prema riječima Ibrahima Šišića, predsjednika zeničke SDA, ponovni izbor Smajlovića za načelnika i većina mandata u budućem sazivu općinskog vijeća koji će mu biti podrška u realizaciji projekata kojima se, kako reče, još od 2004. godine u kontinuitetu stvara jedna nova Zenica, grad s drugačijim imidžom i s boljom budućnošću. - Naš tim ljudi je raznolik i jedinstven, u njemu se mogu prepoznati svi. Opravdali smo povjerenje građana i nadam se da ćemo ga opet dobiti, - kazala je prva na listi SDA, Belma Pojskić

- Zenica je već lider u mnogim oblastima u BiH i region, a pred građanima je vrlo važno opredjeljenje, vjerujem im i ne sumnjam u njhovu podršku, - dodao je kandidat za načelnika Husejin Smajlović.


S.G./rtvze.ba