19 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 27 Novembar 2014 15:48

Detalji: Labuđe jezero u Areni

U toku su završne pripreme za nastup Carskog ruskog baleta u Areni Zenica, kojim ćemo dati svoj doprinos historijskom proglašenju Zenice gradom. Zenica će u nedjelju 7. decembra u 19 sati imati privilegiju da u svom najreprezentativnijem objektu uživa u spektakularnom nastupu svjetski poznatog ruskog baletnog ansambla koji će izvesti „Labuđe jezero“ Petra Iljiča Čajkovskog, u režiji Gediminasa Tarande, jednog od najuglednijih svjetskih koreografa današnjice i legende Boljšoj teatra. 

 

 

Prodaja ulaznica u Areni

 

Sa velikim zadovoljstvom ističemo da smo ovih dana, nakon što je objavljena informacija o gostovanju Carskog ruskog baleta, pod svojevrsnom „opsadom“ sugrađana i građana ostalih gradova u zeničkoj regiji, koji su iskazali veliko interesovanje za praćenje ovog baletnog spektakla. Do ovog trenutka Arena je zaprimila više od hiljadu i petsto rezervacija ulaznica, od strane različitih udruženja, obrazovnih institucija, klubova, firmi, ali i građana lično. Prodaja ulaznica i preuzimanje ranije rezervisanih ulaznica, počinje u ponedjeljak 1. decembra u 9 sati na biletarnici Arene i odvijat će se na tom prodajnom punktu svaki dan od 9 do 17 sati do 7. decembra.

 

Cijene ulaznica maksimalno su prilagođene standardu naših sugrađana i iznose: 8 KM za tribine, 10 KM za teleskopske tribine, 12 KM za parter i 15 KM za VIP sektore na parteru i tribinama. Prvi put mjesta za sjedenje u VIP zonama, na parteru i teleskopskim tribinama bit će numerisana.  Također, organizator je osigurao i optimalne uslove za praćenje baleta osobama u invalidskim kolicima, uz pratioce. I ovom prilikom apelujemo na naše sugrađane koji ne žele propustiti ovu jedinstvenu priliku da uživaju u nastupu izvrsnog ruskog ansambla, da na vrijeme obave kupovinu ulaznica, jer je broj mjesta u Areni ograničen.

 

S poštovanjem,

ARENA ZENICA PR TEAM 


labjez03 labjez01