29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 08 Novembar 2012 00:38

Foto: Napad na Robijaše

Grupa navijača Zrinjskog, Ultrasa, napala je u Mostaru autobus kojim su se zenički navijači, Robijaši, vraćali s utakmice Kupa Bosne i Hercegovine Široki Brijeg - Čelik, piše portal SCsport.ba. Nakon što su Ultrasi napali autobus u prigradskom naselju Rodoč, Robijaši su odgovorili, krenuli u obračun, a policija je odmah intervenirala. Kako se neslužbeno doznaje policija je, da bi prekinula napad, bila primorana pucati u zrak radi upozorenja.


Prema pisanju sarajevskog portala jedan navijač Čelika lakše je ozlijeđen, a Robijaši su nakon napada zadržani u Mostaru gdje su čekali drugi autobus za povratak kući.
Ekipa portala Bljesak.info, koja je izašla na mjesto okršaja navijačkih skupina u cilju izvještavanja čitatelja o detaljima sukoba, onemogućena je u obavljaju posla od strane pripadnika PU Mostar.


Uz drsko ponašanje i naguravanje jedan od policajaca prijetio je fotografu Bljeska da će mu razbiti fotografsku opremu ukoliko bude fotografirao. Osim prijetnji razbijanjem opreme uslijedile su i vrebalne prijetnje novčanim kaznama. Navijače Čelika su, prema informacijama do kojih smo mogli doći, prebacili u krug Specijalne policije MUP HNŽ, odakle bi trebali krenuti prema Zenici. Od dežurnih liječnika mediji doznaju da je u neredima lakše tjelesne ozlijede zadobio jedan državljanin Australije.

 

sc.sport/bljesak.info (foto: bljesak.info)

 

abussrobija3