19 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 06 Mart 2012 22:51

Srijeda: Čelik-Prijedor Istaknuto

Autor 
Ocijeni
(0 glasova)

rukcelbos1Danas je u Banja Luci obavljeno žrijebanje četvrfinalnih parova za Kup Bosne i Hercegovine za rukometraše. U četvrtfinalu Kupa igraju se po dvije utakmice (kod kuće i u gostima), a prvu utakmicu rukometaši ,,Čelika'' igraju sa sarajevskom ,,Bosnom'' BH Telecomom 28. marta u Gradskoj areni Zenica, dok će se uzvratna utakmica u Sarajevu igrati 18. aprila.  Pobjednici iz dvije utakmice u međusobnom susretima plasiraće se u polufinale Kupa BiH, a pored ,,,Čelika'' i ,,Bosne'' u četvrtfinalu još se sastaju ,,Krivaja''-,,Borac'', ,,Leotar''-,,Goražde'' i ,,Gradačac'' -,,Izviđač''.

U SRIJEDU UVEČER –
NA POBJEDU PROTIV PRIJEDORA

U srijedu, 7. marta, sa početkom u 19 sati RK ,,Čelik'' u Gradskoj areni, u 19. kolu Premijer lige BiH igra prvenstvenu utakmicu protiv ekipe RK ,,Prijedora''. 

- Naravno da treba biti oprezan protiv svakog protivnika, pa tako i RK ,,Prijedora''. Ipak, ništa drugo osim pobjede u ovom meču za ,,Čelik'' ne dolazi u obzir – kaže trener ,,Čelika'' Miki Filipović. Uprava Kluba i igrači pozivaju ljubitelje rukometa da u što većem broju dođu u Gradsku aranu i bodre svoj tim.

Čitano 3087 puta