28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /var/www/vhosts/zeblog/www/arhiva.zenicablog.com/images/ggm2004
Obavijest
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/ggm2004
petak, 20 April 2012 18:44

Foto: Izmještanje mosta Pišće

I danas je GGM Zenica obišao naš saradnik Edo Babić. Pročitajte i pogledajte kako je izgledalo izmještanje mosta na Pišću i drugi projekti.

 

Danas najživlje u Sarajevskoj ulici. Kako je i najavljeno, obustava saobraćaja od 9,00 sati, zbog uklanjanja pješačkog mosta. Zaposlenici ŽGP-a su vrijedno radili cijelo jutro, uprkos lošim vremenskim uvjetima jer je kiša cijelo vrijeme padala. Sekcije pješačkog mosta su, pod policijskom pratnjom, prevezene u bazu JP Komrad, u Radakovu. Most je uklonjen bez ikakvih komplikacija. Saobraćaj u većem dijelu grada je bio otežan zbog blokade Sarajevske ulice, a to se posebno osjetilo na Bulevaru, rezultujući dugim kolonama i zastojima. Na ostalim gradilištima od jučer nema značajnijih pomaka. Radovi na kružnom toku kod Metalurg city centra stagniraju, dok se na gradilištu u ulici Aska Borića i dalje radi na rješavanju kanalizacije.


Za Zenicablog, Edo Babić


{gallery}ggm2004{/gallery}