11 Decembar 2023
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 17 Septembar 2014 22:16

Prvi broj SPORTZDK magazina

Dragi sportisti, ljubitelji sporta, navijači, sponzori… u srijedu 17. septembra iz štampe je izašao prvi broj biltena Udruženja građana „Sport Media“ pod nazivom „SPORTZDK MAGAZIN“! List štampan na A4 formatu, na 32 kolorne strane i u tiražu 20.000 primjeraka, novi je projekt entuzijasta, ljubitelja sporta, sportskih novinara iz više gradova ZDK okupljenih oko ideje afirmacije sporta i rekreacije, sportista, trenera, sportskih radnika, rekreativaca… iz Zeničko – dobojskog kantona.

 

„Sportzdk Magazin“ pred Vama će biti svakih 14 dana. List je besplatan i nadamo se da će profesionalnim pristupom njegove redakcije, sa aktuelnim ali i istinitim informacijama pronaći put do Vaših srca. Baš kao što to čini i Prvi portal o sportu i rekreaciji u ZDK www.sportzdk.ba koji iz dana u dan postaje sve čitaniji! 


Naši saradnici, prijatelji Udruženja, kolporteri, već u srijedu će novinu dijeliti na ulicama, školama, ugostiteljskim objektima… u Zenici, Kaknju, Visokom, Zavidovićima, Tešnju, Žepču, Maglaju, Usori, Varešu, Brezi, Olovu i Doboj Jugu.

 

Kao i svaki, i naš je početak težak ali vjerujemo da ćemo iz broja u broj biti sve bolji. Naravno, ko radi taj i griješi, pa smo tako spremni i na kritike, sugestije, prijedloge, inicijative! Sve to, kao i Vaše priče, aktuelnosti i fotografije iz Vaših sredina možete nam slati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. poručuju sa Sportzdk.ba