04 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 09 Septembar 2014 17:51

Goodfood.ba uz Zmajeve

Najpopularniji bh online servis za naručivanje hrane GOODFOOD.BA ponovo je uz reprezentaciju Bosne i Hercegovine!

 

Nakon utakmica zmajeva na svjetskom prvenstvu, kada su u saradnji sa partnerskim restoranima kroz nagradne igre putem svoje oficijelne FB stranice brojne učesnike "počastili" besplatnim jelima i napitcima sa dostavom na kućnu adresu, ponovo su pripremili slična iznenađenja.

 

Naime, GOODFOOD.BA je na posebnoj interaktivnoj stranici omogućio prognoziranje konačnog rezultata prvog kvalifikacijskog susreta reprezentacije Bosne i Hercegovine protiv Kipra, za nastup na Evropskom prvnestvu 2016.

 

U narednim danima, iz baze podataka biće izvučeni svi učesnici sa tačnim prognozama od kojih će najsretniji dobiti mogućnost da besplatno naruče jela iz omiljenih restorana u svom gradu, u vrijednostima od 20,00 KM i više, po narudžbi.

 

GOODFOOD, čije je inače sjedište u Zenici, trenutno je prisutan u 8 bh gradova .

Svaki kupac koji posjeti njihovu stranicu www.goodfood.ba ima mogućnost da na vrlo jednostavan način izabere restoran i vidi kompletan jelovnik tog restorana. Korisnik odabire grad i naselje iz kojeg naručuje, bira restoran, jelo i priloge koje želi te klikom na tipku za slanje narudžbe proslijeđuje narudžbu direktno tom restoranu koji je prima na licu mjesta putem specijalnih  komunikacijskih uređaja pomoću kojih takođe restoran odmah šalje povratnu informaciju kupcu, da li prihvata ili odbija narudžbu, te okvirno vrijeme potrebno za dostavu.

 

Korisnik servisa narudžbu plaća dostavljaču, kao i kada naručuje telefonom.

 

GOODFOOD.BA mogu koristiti svi, bilo da naručuju putem računara ili mobilnih uređaja, bilo da su registrovani korisnici ili su na stranici kao gosti.

 

Iskoristite prednosti  i pogodnosti online naručivanja preko GOODFOOD.BA i počnite skupljati kupone za svoju prvu BONUS narudžbu.