19 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 09 Septembar 2014 07:26

Počeo upis u Step by step

Šest punih godina i sedmi put zaredom u Zenici Centar za strane jezike Step by step  vrši upis polaznika na kurseve engleskog, njemačkog, turskog, talijanskog i bosanskog za strance. 

 

 Osvježeni i spremni za rad i druženje otvaraju svoja vrata svima koji žele da ulažu u sebe, koji žele bolji posao, koji žele da se presele u druge zemlje kao i onima koji žele da popune slobodno vrijeme na konstruktivan i koristan način. Ponovno nude pripremne kurseve za polaganje njemačkog jezika na Goethe Institutu i OSDu, kao i pripremne kurseve za polaganje međunarodnih ispita za engleski jezik. Svi kojima nije samo potreban papir nego i aktivno korištenje naučenog su u ovom Centru na pravom mjestu.

 

Kao i prošlih godina i ove godine organizuju ekskurzije u inostranstvo za svoje odrasle polaznike. Do sada su zajedno vidjeli Budimpeštu, Amsterdam, Prag a nadaju se da će se na spisku ubrzo naći i Pariz, Istanbul i Rim. 

 

Cijene, opće uslove, detaljne programe i kontakt možete naći na www.centar-sbs.com ili facebook stranici Centar za strane jezike Step by Step koja broji preko 6000 članova.