29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 10 April 2014 02:09

DOMOD: prvi rođendan

DOMOD slavi svoj 1. rođendan - 12. i 13. aprila se zasladite rođendanskim popustima do 30%, poklonima i besplatnim američkim palačincima u DOMOD-ovoj poslovnici u Zenici

 

Robne kuće DOMOD su kultna mjesta za nabavku „od igle do lokomotive“  iz domena bijele i audio-video tehnike, IT opreme, malih kućanskih aparata, alata, posuđa i ostalih kućnih aksesoara. 

 

DOMOD robne kuće su tu zbog vas već punih 15 godina. Kompanija je sa dugogodišnjim iskustvom u distrubuciji i prodaji visokokvalitetnih proizvoda vodećih svjetskih brendova kao što su Sony, LG, Samsung, Philips, Beko, Panasonic, HP,  Dell, Toshiba, Lenovo, ASUS, Canon, Black&Decker, Dewalt, Metalac, Korkmaz, Tefal, Rowenta, Moulinex i dr.

 

DOMOD poslovnica u Zenici slavi svoj prvi rođendan i tim povodom svi kupci će se moći zasladiti popustima do 30%, vrijednim poklonima i besplatnim američkim palačincima. Na policama u DOMOD robnoj kući možete naći sve što je jednom funkcionalnom i domu u punom smislu riječi potrebno, a kad se pri kupovini ostvaruju neke pogodnosti tad su svi najsretniji. Zato, požurite po rođendanske pogodnosti u DOMOD.

 

Ako niste znali gdje i i kako provesti vikend onda je DOMOD-ov poziv na rođendansko druženje došao u pravi čas. DOMOD zakazuje susret 12. i 13. aprila u svojoj poslovnici na drugom spratu RK Bosanka. Poklonite DOMODU svoju posjetu, a on će vas obilato počastiti za svoj rođendan.

 

Znam gdje-DOMOD!