29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 23 Juli 2013 21:00

GGM: Zatvaranje Fakultetske

Izvršna agencija za realizaciju projekta GGM-a i Općina Zenica ovim putem    obavještavaju učesnike u saobraćaju i javnost da je za srijedu 24.07.2013. godine planiran početak radova na rekonstrukciji Fakultetske ulice. U toku izvođenja radova u navedenoj ulici saobraćaj će biti potpuno obustavljen i to kako slijedi:

 

-                     zatvara se ulaz odnosno izlaz  u Fakultetsku ulicu iz pravca Travničke ulice i ulice Zavnobih-a

-                     zatvara se ulaz odnosno izlaz u Fakultetsku ulicu iz pravca ulice Sarajevska i ulice Zukići

-                     ulaz u ulice Zukići i Krivače ostaje u funkciji

 

Izmjenjeni režim saobraćaja stupa na snagu u srijedu 24.07.2013. godine u 8:00 sati i ostaje na snazi do okončanja radova.


Stanari obližnjih zgrada i poslovnih objekata mole se da uklone parkirana vozila sa kolovoza (obilježena parking mjesta) kao i sa pješačkih staza. U slučaju nepoštivanja navedenih izmjena saobraćaja i uredbe Izvršna agencija za realizaciju GGM-a i Općina Zenica ne snosi bilo kakvu odgovornost za svu eventualnu pričinjenu štetu nastalu nepoštivanjem izmjenjenog režima saobraćaja a sva vozila zatečena na navedenoj lokaciji  bit će izmještena o trošku vlasnika.

 

Sve izmjene biti će adekvatno tretirane privremenom gradilišnom saobraćajnom signalizacijom te se građanstvo i učesnici u saobraćaju mole za maksimalno poštivanje postavljene saobraćajne signalizacije i korištenje alternativnih putnih pravaca. Također se strogo zabranjuje parkiranje u gradilišnoj zoni.

  

Izvršna agencija za realzaciju projekta GGM-a i Općina Zenica.