08 Decembar 2022
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 16 Juli 2012 11:02

Cisco Akademija Net

Cisco akademija NET organizuje upis novih polaznika - Cisco akademija NET, sa sjedištem u Zenici, organizuje upis druge generacije polaznika. Prva grupa polaznika je već završila obuku u prošlom ciklusu nastave. Sada se vrši upis nove grupe polaznika. Cisco akademija svojim polaznicima pruža usvajanje znanja i vještina iz oblasti računarskih mreža i komunikacionih tehnologija. To su znanja neophodna prvenstveno za poslove mrežnog administratora u bilo kojoj radnoj organizaciji.

 

U svim Cisco akademijama širom svijeta nastava je unificirana, radi se po jedinstvenom programu, svi materijali su dostupni on-line. Isto tako, veoma važan aspekt je praktična nastava koja se izvodi na stvarnoj opremi i na simulatorima. Tako svaki polaznik ima priliku da usvoji ne samo teoretska znanja o tome kako rade računarske mreže i Internet, već ima priliku i da ovlada praktičnim vještinama neophodnim za rad na mrežnoj opremi.

 

Nastava na CCNA programu (Cisco Certified Network Associate) traje ukupno četiri semestra, a izvodi se jednom sedmično u poslijepodnevnom terminu ili vikendom, tako da nastavi mogu prisustvovati i oni koji su već u radnom odnosu ili pohađaju neku drugu obrazovnu ustanovu.
Cisco akademija NET se nalazi na adresi Maršala Tita br. 48 u Zenici. Za upis na Cisco akademiju se mogu prijaviti svi zainteresovani bez obzira na prethodno obrazovanje i godine starosti. Dva uslova koja ipak moraju ispunjavati kandidati za upis su da imaju minimalno 16 godina starosti i da imaju barem pasivno poznavanje engleskog jezika (čitanje materijala i ispunjavanje on-line testova).

 

Ukoliko ste zainteresovani za upis ili želite dodatne informacije, možete posjetiti web adresu www.netakademija.ba, kao i kontaktirati putem telefona 032 406 306, e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., ili kontakt forme http://www.netakademija.ba/kontakt/ .