29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 07 Mart 2012 02:26

Čelik Junior ugošćuje Krivaju Istaknuto

Autor 
Ocijeni
(0 glasova)

celikjuniorPOZIVAMO VAS DA U NEDJELJU 11.3.2012. U 11 SATI DOĐETE U DVORANU BILMIŠĆE I BODRITE MLADE RUKOMETAŠE. BUDITE UZ NJIH KROZ OVU LIGU I NEKA VRIJEDI OVO: "I KAD GUBIŠ I KAD POBJEDU NAM DAJEŠ"

http://www.celikjunior.org

Sedam dana prije početka kantonalne lige škola rukometa Čelik Junior je sa svim muškim selekcijama odigrala pripremnu prijateljsku utakmicu. Ugostili smo rukometaše travničkog Borca po drugi put i opet ostvarili pobjede sa svim selekcijama. Naime, to nije ništa novo, jer u posljednje vrijeme naši rukometaši osim što pokazuju visok nivo volje i želje, također pokazuju i znanje koje se stice radom i zalaganjem na treninzima. Bliži se početak lige, a naša prva utakmica će biti protiv škole rukometa Krivaja iz Zavidovića.

Spremno cemo docekati rukometaše iz Zavidovića, a nadamo se i da ce i Zeničani doci da nas podrže. U posljednje vrijeme smo puno toga napravili što se odrazilo i na naše rezultate. Također se nadamo da ce ljudi shvatiti vrijednost sveg ovog nesebičnog zalaganja trenera i uprave koja radi sve u korist djece, mladih nada, zeničkih rukometaša.

POZIVAMO VAS NAREDNI VIKEND DA DOĐETE U DVORANU BILMIŠĆE I BODRITE MLADE RUKOMETAŠE. BUDITE UZ NJIH KROZ OVU LIGU I NEKA VRIJEDI OVO: "I KAD GUBIŠ I KAD POBJEDU NAM DAJEŠ".

Čitano 3444 puta Zadnji put promjenjen utorak, 06 Mart 2012 22:37