20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 04 Avgust 2014 20:25

Foto: Samo u Zenici

Iako grad Zenica uz najljepši stadionu državi „Bilino Polje“ ima i SRC Kamberovića polje sa dva nogometna terena te i reprezentativni centar na Crkvičkom brdu, danas je došlo (ne po prvi put) do preklapanja termina treninga. Nogometaši Čelika su sa treningom počeli od 17:30 dok su se u par minuta prije 18:00 pojavile i nogometašice Reprezentacije Bosne i Hercegovine. Nakon razgovora se došlo do kompromisnog rješenja te je teren podijeljen.

 

Od sutra (utorak 5.8.2014) će Bilino biti neuslovno za treniranje jer se „ruše“ svlačionice. Iako je prvenstvena pauza trajala skoro 3 mjeseca sa preuređenjem se započelo tek prije desetak dana. U sljedeće dvije sedmice će nogometaši morati svoje treninge obavljati na Kamberovićima. Ukoliko izvođač radova bude kasnio, čak bi se i utakmica trećeg kola Premijer lige BiH, Čelik – Zvijezda koja je na rasporedu u subotu 16.8. mogla igrati na tom terenu.

 

Ipak, nije sve tako crno. Na Bilino se vratio Nikola Simić. Već sutra bi se trebao priključiti svojim suigračima na treninzima. Postavljanje rasvjete na Kamberovićima napreduje. Na krov tribine je postavljeno 12 rasvjetnih tijela a oko tartan staze se vrše posljednje pripreme za postavljanje ostatka stubova nosača. 


Draženko Jurišić za Zenicablog


KLIKNITE OVDJE DA VIDITE FOTO GALERIJU





...