26 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 02 April 2014 02:40

Sandra Bagarić

Dobar duh domaće muzičke scene, operna diva Sandra Bagarić koncertom 9. aprila u dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu proslavit će 20 godina karijere.

 

– Nekako je brzo proletjelo. Imala sam sreću dolaskom u Komediju, u koju me dovela moja profesorica Ljiljana Molnar-Talajić na drugoj godini glazbene Akademije. Ondje je potpuno došao do izražaja moj karakter, glasovne sposobnosti, scenski afinitet, to je teatar u kojem sam ispekla zanat – kaže Sandra koja je pjevati počela u rodnoj Zenici odakle je kao izbjeglica u ratu došla na školovanje u Zagreb.

 

– Kao klinka sam solirala i vrlo rano počela javno nastupati. Nikad nisam imala tremu, volim improvizirati, pomicati granice, a Zagreb je prihvatio moju različitost. Osvojila sam ga iskrenošću i temperamentom i u njemu pronašla ljubav i stvorila obitelj i dom – kaže glazbenica. Koncert u Lisinskom je humanitaran, a s njom nastupaju i brojni gosti.– Prihod od ulaznica ide Zagrebačkoj zakladi za pomoć oboljelima od cerebralnovaskularnih bolesti. Poznate melodije i arije iz najljepših domaćih i svjetskih glazbenih ostvarenja: Grofice Marice, Male Floramye, Šišmiša, Jalte Jalte..., osim mene pjevat će Martina Tomčić, Đani Stipaničev, Renata Sabljak i Ervin Baučić. Bit će to čisti glazbeni užitak kao lijek protiv stresa za koji ističu da je glavni uzročnik moždanog udara – pozvala je publiku. S njom će na glasoviru nastupiti i njezin suprug Darko Domitrović s kojim je 22 godine u braku, a neposredno prije koncerta, 5. aprila, Sandra će proslaviti i 40. rođendan:

 

– Ne bojim se starosti, sa svakom godinom sam sve više svoja, dobre sam genetike i mladolikog izgleda, ali najzahvalnija sam Bogu na veselom karakteru. Karoserija se može pokrpati i ispolirati, ali sjaj u oku se ne može kupiti. 


 

http://www.vecernji.hr/estrada/sandra-bagaric-ne-bojim-se-starenja-jer-karoserija-se-uvijek-da-pokrpati-929927