19 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 05 Mart 2014 01:15

Face TV: BIH-Egipat LIVE

Fudbalska reprezentacija BiH večeras će odigrati prvu prijateljsku i pripremnu utakmicu uoči Svjetskog prvenstva u Brazilu od 12. juna do 13. jula 2014. godine. U austrijskom Innsbrucku reprezentacija BiH odmjerit će snage sa Egiptom.

 

Nakon zasluženo izborenog plasmana u Brazil, Zmajevi će imati priliku da se nadigravaju sa velikim majstorima samo nekoliko mjeseci prije Svjetskog prvenstva. Ono što raduje selektora Safeta Sušića jeste činjenica da je na jučerašnjem treningu imao na raspolaganju sve pozvane igrače uključujuči i Miralema Pjanića koji je povrijeđen. Selektor Sušić je istakao da je moguća pošteda Pjanića na večerašnjem meču iako bi selektor ali i navijači voljeli da Pjanić odigra barem jedno poluvrijeme.

 

FACE TV je uvijek uz reprezentaciju Bosne i Hercegovine, pa će tako biti uz Zmajeve i u okršaju sa reprezentacijom Egipta. Specijalni program posvećen ovom spektaklu počinje u 17:00 sati, a utakmica je zakazana za 18:30 sati. Kompletan program trajat će više od tri sata. Uz Zmajeve će i večeras biti Marjan Mijajlović.