08 Maj 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 05 Decembar 2013 07:55

Pomozimo Sportsku školu

Naša želja za ski sezonu: Nabavka ski kaciga!! U svim dosadašnjim aktivnostima Sportske škole maksimalnu pažnju posvećujemo sigurnosti naših polaznika, kako na redovnim treninzima tako i na svim ostalim projektima koje realizujemo.


U protekle dvije ski sezone Sportske škole uspjeli smo vlastitim zalaganjem i izdvajanjem nabaviti preko 70 pari skija, pancerica, i druge opreme potrebne za sprovođenje obuke skijanja.  Od prvog dana na planu sigurnosti pomagala nam je i firma Treasure nabavkom markera kako bi naši mali skijaši bili uočljivi na ski stazi. Za ovu sezonu sebi smo postavili zadatak nabaviti određen broj ski kaciga za najmlađe kako bi povećali stepen sigurnosti za vrijeme obuke.

 

Ski kacige će biti obavezne kod obuke a mi želimo nabavkom 15 do 20 kaciga povećati sigurnost i umanjiti troškove obuke za polaznike ustupajući kacige na korištenje bez naknade. Pozivamo firme i pojedince koji prepoznaju vrijednost naših nastojanja i našeg dosadašnjeg rada da omoguće nabavku spomenutih ski kaciga. Pored našeg na kacigama bi postavili i Vaš logo.

 

Cijena jedne kacige uz rabat na količinu je 40 - 45 KM

Ako imate želju pomoći kontaktirajte našeg Alena na broj 062 477 608

Hvala!!

https://www.facebook.com/sportska.skola.7