29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 18 April 2013 23:04

AM SDA:Proljeće sa mladima

 

Asocijacija mladih SDA Zenica je održala press konferenciju čija je tema bila održavanje manifestacije:Proljeće sa mladima SDA Zenica na Bistričaku u subotu-20 aprila. Saopšten je protokol dešavanja i aktivnosti koje će se dešavati u periodu od 12:00 sati do 17:00 sati u subotu, gdje se očekuje preko 500 mladih ljudi-članova i simpatizera Asocijacije mladih SDA Zenica sa područja cijele općine Zenica.

 

Organizacioni odbor za prisutne članove i simpatizere Asocijacije mladih SDA Zenica je pripremio bogat  kulturno-zabavni program sa kulturno-umjetničkim društvima i muzičarima. Biće organizovan i zajednički ručak za sve prisutne uz kazan sa grahom i bosanskom kahvom iz visočke džezve. Organizatori će takođe organizovati i sportske aktivnosti (mali nogomet, basket, odbojka, potezanje konopca, trčanje u vrećama itd), a sve u cilju druženja prije svega, dok je u drugom planu takmičarsko nadmetanje.

Takođe, će biti organizovana i ekološka akcija-čišćenje od nečistoća na izletištu Bistričak.

 

Najavljena je i posjeta visokih dužnosnika SDA BiH i AM SDA BiH. Sve ove aktivnosti imaju za cilj jačanje omladinskog aktivizma i jačanje i promociju mladih i aktivnijeg učešća mladih u svim strukturama SDA. Mladi nisu samo budućnost, mladi su i sadašnjost Bosne i Hercegovine.

 

Asocijacija mladih SDA Zenica