20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 08 Mart 2013 11:52

Jagodić uoči duela u Mostaru

 

Nogometaši Čelika u 17. kolu Premijer lige gostuju u Vrapčićima, gdje će u duelu s Veležom pokušati nastaviti niz od 10 zvaničnih utakmica bez poraza.  Crveno-crna ekspedicija jutros se uputila u Blagaj, gdje će boraviti do susreta s Mostarcima, a u popodnevnim satima planiran je trening na stadionu u Ortješu. 


Trener Vlado Jagodić za susret s Veležom neće moći računati na suspendirane Kajkuta, Baraća i Huseinspahića, te Čovića koji je otišao u Kazahstan, ali vjeruje da su igrači koji će ih zamijeniti spremni da odgovore zadatku. 

 

„Mi u svaku utakmicu ulazimo s ciljem da pobijedimo, tako da i u Mostar idemo po tri boda, ali ako to bude i bod bit ću zadovoljan. Dosta smo oslabljeni u odnosu na duel sa Sarajevom, ali to ne smije da nam bude opravdanje“, kazao je Jagodić. Iako, kako je istakao, to mu nije običaj uoči utakmice, najavio je i mogući sastav koji će suprotstaviti „rođenima“, a to su Adilović, Mišić ( Brković ), Maletić, Jusić, Horić, Bajraktarević, Nestorović, Lakičević, Dedić (Travančić), Mešanović i Stajić. 

 

„Velež je u situaciji da mora da pobijedi, i mislim da je to naša šansa. Dodatna podrška bit će nam i naši vjerni navijači, koji su u velikom broju najavili svoj dolazak u Mostar“ - zaključio je trener Zeničana.