28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 06 Februar 2013 19:29

Darko Mišić potpisao za Čelik

Hrvatski internacionalac, Darko Mišić, sada već bivši bek Travnika danas je potpisao jednogodišnji ugovor sa zeničkim premijerligašom Čelikom. Mišić je za Vezire igrao godinu dana i vrijedio je za jednog od njihovih najboljih nogometaša. Svoj jedini pogodak za ekipu sa Pirote postigao je upravo Čeliku kada je Travnik slavio sa 1:0 .

 

"Mislim da sam napravio dobar potez svojim prelaskom u Čelik. 


Čelik je ekipa sa dubokom tradicijom i iskustvom. Dosta toga dobrog sam čuo o njima a imao sam priliku vidjeti i njihove divne navijače Robijaše koji su im zasigurno velika podrška, a ja se nadam da će tako biti i u budućnosti i da ću i ja dati svoj doprinos ovoj ekipi kako bi ostvarili što bolju poziciju na tabeli", rekao je Mišić.


Mišić je sada već svojim bivšim saigračima poželio sve najbolje u nastavku takmičenja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 

"Travnik je klub u kojem sam stekao dosta prijatelja i odakle nosim dosta lijepih uspomena. Sretan sam što sam imao priliku biti dio tog kluba sa kojim sam se na kraju ipak korektno razišao. Travniku zelim sve najbolje u nastavku sezone i ostanak u Premijer ligi BiH gdje je Travniku zasigurno i mjesto", rekao je Mišić u razgovoru za SportSport.ba.