28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 01 Oktobar 2012 10:39

Centralni skup SDP Zenica

Općinska oganizacija Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Zenica sinoć je u Bosanskom Narodnom Pozorištu organizovala centralni predizborni skup. Gosti skupa su imali priliku da se upoznaju sa kandidatima za Općinsko vijeće Zenica i sa kandidatom za načelnika Općine Zenica Munibom Husejnagićem.


Obzirom da je Plava sala BNP-a bila mala da primi sve zainteresovane, na video projekciji u foajeu se mogao pratiti skup na kojem su se obratili predsjednik Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine dr.Zlatko Lagumdžija i generalni sekretar Nermin Nikšić. Sa skupa u Zenici je poručeno kako Zenica i Bosna i Hercegovina više nema vremena za čekanje.


Snaga Bosne i Hercegovine ne mogu biti oni koji godinama sastavljaju tim za uništavanje i rušenje Bosne i Hercegovine. Snaga Bosne i Hercegovine mogu biti samo oni koji u posljednjih 17 mjeseci popravljaju onu što su zatekli i oni koji imaju namjeru da se obračunaju sa kriminalom i korupcijom u Bosni i Hercegovini. Tako i u Zenici snaga mogu biti oni koji nude konkretna rješenja i oni koji se ne bave drugim kandidatima i drugim strankama. Snaga Bosne i Hercegovine će biti oni koji već imaju sastavljen tim od ljudi koji su stručni, mladi i puni energije da Zenica krene naprijed već od 8. oktobra.


Lider socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovne dr. Lagumdžija je pozvao sve da u posljednjih nekoliko dana predizborne kampanje razgovaraju sa svojim komšijama, prijateljima i poznanicima i da pričaju kako to budući načelnik Općine Zenica Munib Husejnagić misli voditi Zenicu, da pričaju sa njima i da ih pozovu da daju podršku SDP-u jer je vrijeme da dosadašnji aktuelni režim na lokalnom nivou pošalje u opoziciju, a za dvije godine u historiju.


ZENICA, IDEMO NAPRIJED!!!