28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 03 Septembar 2012 13:39

Dogovor Škrbića i Vujanovića

Iako je ranije planirano da se susret najuspješnjih menadžera i dobitnika priznaja ,,Najgradonačelnik'' sa područja jugoistočne Evrope u Crno Gori, pod pokroviteljstvom predsjednika Crne Gore Filipa Vujanovića, održi u drugoj polovini septembra – Pane Škrbić, predsjednik Evropskg udurženja menadžera i Regionalane nezavisne agencije za promociju menadžera iz Zenice dogovorili su da se regionalni sastanak dobitnika priznanja ,,Najmenadžer'' održi za mjesec dana, u drugoj polovini oktobra ove godine.
Pane Škrbić, koji se danas vratio iz Crne Gore, za Zenicablog je izjavio:


- Pošto se u oktoboru ove godine održavaju izbori za organe vlasti u nekoliko država jugoistčne Evrope, prije svega u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, predsjednik Vujanović i ja smo se složili da bi regionalni skup najuspješniih ljudi regiona – dobitnika nagrade ,,Najmenadžer'' , održi u drugoj polovini oktobra, umjesto u drugoj polovini septembra ove godine, kako je ranije dogovoreno. Do prolongiranja je došlo radi toga da se održavanje sastanka u septembru ne bi eventualno iskortistilo u predizborne svrhe, pošto su jedan broj učesnika ovog važnog regionlanog skupa i kandidati za određene funkcije na narednim izborima. 


Inače, koncept i scenario sastanka radi Regionalna agencija iz Zenice, a osnovna tema je ,,Dalje unapređenje i konkretizovanje regionlane saradnje i razvoja zemalja sa područja bivše Jugoslavije'', a učesnici će biti po jedan dobitnik priznanja ,,,Najmenadžer'', kao i najgradonačelnici iz svih država iz zemalja regiona. Ukupno je planirano učešće dvadesetak menadžera i predstavnika vlasti iz zemalja jugoistočne Evrope.


Pokrovitelj i domaćin sastanka biće predsjednik Vujanović, inače dobitnik priznanja ,,Ličnost regiona 2012. godine'' u izboru zeničke agencije, a planirano je da se održi u rezidenciji Predsjednika države na Cetinju. Očekuje se da će učesnici sastanka posjetiti najveći vinogradarski kompleks na Balkanu - ,,Plantaže 13. jul'' u Podgorici, te Budvu.