28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 10 Avgust 2012 15:09

Novo zatvaranje ulica-GGM

Obavijest o izmjeni režima saobraćaja - Aska Borića Izvršna agencija za realizaciju projekta GGM-a i Općina Zenica ovim putem obavještavaju učesnike u saobraćaju i građanstvo da je u sklopu projekta rekonstrukcije ulice Aska Borića za ponedjeljak 13.08.2012. planiran početak radova na rekonstrukciji treće dionice ulice. Treća dionica obuhvata potez od raskrsnice sa ulicom Adolfa Goldbergera do raskrsnice sa bulevarom Kralja Tvrtka I. U toku radova na rekonstrukciji zatvaraju se dijelovi slijedećih ulica:

- zatvara se izlaz ulice Saliha Cakana Mulalića na ulicu A.Borića
- zatvara se izlaz ulice Fra Grge Martića na ulicu A.Borića
- zatvara se izlaz ulice Adolfa Goldbergera na ulicu A.Borića

Izmjena režima saobraćaja u ulici Aska Borića počinje u ponedjeljak 13.08. od 6:00 sati i trajat će do okončanja radova. Građane i učesnike u saobraćaju molimo za strpljenje i poštivanje saobraćajne signalizacije.

Za dane vikenda 11.08. i 12.08. planirano je asfaltiranje druge dionice ulice, potez od raskrsnice sa ulicom Fra Ivana Jukića do raskrsnice sa ulicom Juraja Neidharta. Po okončanju asfaltnih radova saobraćaj će biti pušten u ulicama Nikole Tesle, Juraja Neidharta, Fra Ivana Jukića i dijelu ulice Aska Borića od objekta “Sabe komerc” do zgrade “Socijalnog”.


Izvršna agencija za realizaciju projekta GGM-a i Općina Zenica