29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 29 Juli 2012 18:29

Online učlanjenje u SDP

Općinska organizacija SDP Zenica omogućila je posjetiocima svoje web stranice online pristupanje SDP-u Bosne i Hercegovine.

 

Putem aplikacije dostupne na web stranici www.sdp-zenica.ba svaki građanin Zenice može postati član Općinske organizacije SDP-a BiH Zenica.

Podsjećamo, prije nepunih mjesec dana sa radom je počela nova, redizajnirana web stranica, koja posjetiocima pored informacija iz Općinske organizacije, nudi informacije iz SDP-a BiH, kao i ostale informacije sa političke scene Bosne i Hercegovine. Na ovaj način želimo upotpuniti komunikacija sa članovima, simpatizerima SDP-a Zenica i sa građanima Zenice. Na ovoj stranici imat ćete priliku upoznati se sa kandidatom za Načelnika Općine Zenica kao i sa kandidatima SDP BiH Zenica za Općinsko vijeće Zenica na predstojećim lokalnim izborima.

 

Na novoj web stranici moguće je pregledati video zapise sa press konfrencija i događaja Općinske organizacije SDP BiH Zenica.

Vrijedi još istaći, da je nova web stranica djelo mladog i kreativnog tima koji djeluje u okviru Foruma mladih SDP Zenica.

 

OO SDP BiH Zenica