29 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 22 Novembar 2012 09:00

Danas nam je sedmi rođendan

Vaš Zenicablog je nastao je prije tačno sedam godina, 22.11.2005. u 13.35 sati kada se na adresi dzonlic.blogspot.com pojavila prva vijest - o promociji projekta Pipi duga čarapa - Izdavačke kuće Vrijeme i švedske ambasade. Bilo je 13.35. Nakon toga, tog dana su se pojavile još dvije vijesti. Sedam godina poslije, već četiri i po godine na domeni zenicablog.com svakodnevno možete pročitati između deset i dvadeset informacija informacije iz Zenice i o Zenici.

 

Zenicablog je prvog dana posjetilo 28 posjetilaca. Ove jeseni se dnevni prosjek kreće od 25 do 50 hiljada. Od juna 2009. otkako nas "prati" Google Analytics bilježimo od neprestan rast posjeta. I to je razlog što se trudimo da svakog dana donesemo više. Uspjeli ste, jedan mjesec ove godine, postići i apsolutni rekord, više od milion ulazaka na sajt.

 

Zenicablog je bio i ostao mjesto na kojem ćete dobiti najsveobuhvatniju sliku Zenice i Zeničko-dobojskog kantona. Naš Youtube kanal i naša Facebook grupa postali su najposjećenije živo online mjesto u Zenici. U protekloj godini obradovali smo vas novim dizajnom, rubrikama, pokrenuli smo Forum, dali vam sve servisne informacije na jednom mjestu, uveli studijske video - intervjue - LICE U LICE...

 

U osmoj godini postojanja možemo samo obećati - više informacije, više foto galerija, video priloga... Više Zenice... Svakim vašim ulaskom na naš portal mi dobijamo razlog više da vam i sutra donesemo vijesti iz našeg grada. Mi ih ne dijelimo na crne (hronike), ni bijele, ni šarene (laži). Naše je da ih samo donesemo do vas.

 

Hvala vam što ste sedam godina sa nama, budite ovdje i sutra....