29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 14 Decembar 2014 17:39

Miss kids BIH

Novi projekat u Bosni i Hercegovini pod nazivom MISS KIDS BIH, ima za cilj podsticanje kreativnosti kod djece kroz animiranje na druženje van online svjeta, očuvanje životne sredine, buđenje ekološke svjesti te podsticaja na edukaciju i učenje.

 

Ovo takmičenje će se realizirati širom BiH te će djevojčice koje budu dio projekta imati priliku da pokažu svoje talente, nauče mnogo novih stvari i provedu ugodno vrijeme sa svojim vršnjacima kroz nekoliko radionica koje će se održati u okviru priprema za samo takmičenje.

 

Eminentni žiri iz svijeta mode, kulture i javnog života na finalnoj većeri svakog predtakmičenja u općinama koje su odabrane kao partneri u projektu će proglasiti 6 pobjednica i četrnaest pratilja, kako bi svaka učesnica bila pobjednica i osjećala važnost učešća u projektima gdje se intezivno radi na jačanju karaktera, sposobnosti javnog govora i edukacije iz svih segmenata življenja.

 

Na ovo takmičenje mogu se prijaviti djevojčice uzrasta od 6 do 10 godina. Projekat MISS KIDS BIH se realizira u okviru projekta EKO BEAUTY FEST a realizator je FASHION.


mkbih02