20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 30 Novembar 2014 02:30

Mali Budo: 350.000 gledalaca

S velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da domaća komedija "MALI BUDO" i dalje niže fantastične rezultate. Zaključno sa jučerašnjim danom, pogledalo ga je preko 350 000 gledalaca na teritoriji Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Ovaj debitantski film režisera Danila Bećkovića, sa pravom nosi naziv "komedija godine", a istim intenzitetom i dalje stvara velike redove na blagajnama naših bioskopa. Film se prikazuje u svim bioskopima, kao i preko mobilne 3D opreme.

 

Za "Malim Budom" vlada veliko interesovanje i van granica naše zemlje. Danas se prikazuje u Torontu a ovog i sledećeg vikenda će biti prikazivan u Cirihu. Planirana je i distribucija u većim gradovima Austrije i Nemačke, u januaru 2015.    U nastavku je link za specijal "Mali Budo" iza kamere. Pogledajte šta kažu glumci i autori o samom snimanju:

 

https://www.youtube.com/watch?v=BRndt_2zQ9Q&list=UUXRE36Dr9eg5l5kKu0yGZ-g 

 

Mali Budo (Petar Strugar), sin podgoričkog hirurga, koji nije baš na dobrom glasu, stiže u Beograd. Očeve prijateljsko-rođačke veze i vezice ubaciće ga u kovitlac crnohumornih dešavanja koje će nam na vrlo duhovit način dočarati prvi susret jednog mladića s velikim gradom.

Povezani članci (by tag)