28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 29 Septembar 2014 17:51

NIKIforija svijet za Zeničane

Nezaboravna zabava u NIKIforija svijetu za više od 1.000 zeničkih mališana  Velika NIKIforija turneja, predvođena veselim maskotama Kodija i Ledo Mede, proteklog vikenda zatresla je Super Konzum Zenica i u subotu priredila nezaboravnu zabavu za više od 1.000 zeničkih mališana. Ovo je nastavak predivne NIKIforija turneje koja je u posljednjih mjesec dana obradovala obožavaoce omiljenih dječijih likova Ninja kornjača i Hello Kitty u Sarajevu, Prijedoru, Tuzli i Bijeljini, a ove subote i u Zenici. 


Zenički mališani su uživali u raznovrsnim zabavnim sadržajima NIKIforija svijeta poput Puzzle Ninja kornjače, Memory Hello Kitty, „Čovječe ne ljuti se“, Play station, kao i brojnih kreativnih radionica, koji su bili posjećeni do posljednje minute druženja.  Oslikana lica, uz pomoć animatora za oslikavanje sa likovima Ninja kornjača ili nježne Hello Kitty, su bila dodatno ukrašena širokim osmijesima i dok su pravili pauze za osvježenje uz proizvode partnera projekta: Jana voda, Sky Cola sokovi i Ledo sladoledi.  

 

Loyalty program NIKIforija traje do 26. oktobra 2014. godine u svim prodavnicama Konzuma, Mercatora i DP Marketa. Uz atraktivni mehanizam koji uključuje Ninja kornjače i Hello Kitty 3D kartice, Rollinz figurice te kutiju za zabavu sa dvije društvene igre i albumom za sakupljanje 3D kartica,  tzv. Collector box, igra i zabava za cijelu  porodicu je zagarantovana. Uz to, najmlađi mogu sa drugarima ramjenjivati duplikate 3D kartica i Rollinz figurica i tako upotpuniti svoju kolekciju.

 

Nikiforija Zenica 27 09 2014 2