28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 15 Septembar 2014 23:01

Hladno pivo 22.11. u Areni

Kultni zagrebački pank-rok bend "Hladno pivo" održat će u subotu, 22. novembra, koncert u zeničkoj Areni. Kako nam je rekao producent koncerta Tomislav Kašljević, Zeničani su iskazali interes za gostovanje "Hladnog piva" pa su na neki način dozvali taj bend.

 

- Nakon silnih nastupa narodnjaka, publika u ovom gradu poželjela je čuti neku drugu vrstu muzike. Prema mojim informacijama, "Hladno pivo" u Zenici ima veliki broj fanova pa se nadam da će Arena biti ispunjena do posljednjeg mjesta - kazao nam je Kašljević, koji smatra da je relano očekivati dolazak i publike iz drugih gradova Bosne i Hercegovine. Naglašava i da u su moru precijenjenih i preskupih izvođača, koji za svoje nastupe traže abnormalno visoke honorare, članovi "Hladnog piva" realni.

 

- Dogovorili smo se veoma brzo i jednostavno, bez postavljanja nekih posebnih uvjeta. Oni vole svirati i raduju se susretu sa publikom u Zenici - dodaje Kašljević. "Hladno pivo" relativno je čest gost u Bosni i Hercegovini, gdje ima vjernu i brojnu publiku. Na svirkama daju sve od sebe i s njihovog koncerta rijetko ko izađe nezadovoljan.

 

- Uspjeli smo osigurati i prihvatljivu cijenu ulaznica, koja će iznositi 10 KM - navodi Kašljević. Za sada je nastup "Hladnog piva" dogovoren samo u Zenici. No, kako doznajemo, postoji mogućnosti da se uvežu još neki koncerti u našoj zemlji.

 

Autor: L. S. R.