24 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 30 Juni 2014 22:13

Dragan Pejić Peja: Zastave ljubavi

Proteklih dana je završeno snimanje pjesme “Zastave ljubavi” koja je snimana kao podrška svim nastradalima u regionu. Autor muzike i teksta je Zeničanin Dragan Pejić – Peja, a aranžman potpisuju Muhamed Šehić Hamić. Gitare su svirali Emir Hot i Boban Vasileski, bubanj Hister, bass Goran Stanoje Crni, klavijature Amir Lojo.

Izvođači na projektu su Nermin Puškar, Dejan Matić, Beni i Non-Stop band, Sergej Škofljanec, Šaćir Ameti, Kemal Hasić, Dragan Kojić – Keba, Samuel Lucas, Elvira Rahić, Emir Mirče Gljiva, Nihad Fetić Hakala i Anita Mihaljević.

“Odlučio sam se da premijerno predstavimo pjesmu na Radio Zenitu s obzirom da sam i sam iz Zenice, a koja je i u ovoj prirodnoj nesreći pokazala veliko srce primajući najugroženije”, izjavio je autor Pejić – Peja.

Pjesma je danas u 12 sati premijerno emitovana na mnogim radio stanicama u regionu, a spot će biti gotov u narednih 10 dana i bit će postavljen na Youtubeu gdje će svi posjetioci imati priliku pogledati kadrove iz glavnih gradova država regiona. U spotu se pojavljuje i Zeničanka Lana Bavčić.

Dragan Pejić – Peja se odrekao i svih autorskih prava u korist nastradalim u poplavama. (radio Zenit)

Pjesmu “Zastave ljubavi” poslušajte na linku http://www.zenit.ba/premijerno-poslusajte-pjesmu-podrske-nastradalima-od-poplava-cijelom-regionu/ 



Povezani članci (by tag)