20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 26 Maj 2014 23:36

Liga navijača Zenica: novosti

Elementarne nepogode koje su zahvatile našu, kao i zemlje u regionu, nisu mogle ne uticati na odigravanje redovnih utakmica Lige navijača. Nekoliko utakmica 7. kola je odgođeno, a kompletno 8. kolo je pomjereno, no na kraju se stigla odigrati većina zakazanih utakmica.

 
Na tabeli još uvijek suvereno vlada ekipa navijača Lecha koja je neporažena u svih do sada odigranih 8. kola. Ekipa navijača Borusije Dortmund iskoristila je nekoliko neozbiljnih startova golmana navijača Rome te preokrenula rezultat u svoju korist i osvojila prve bodove čime su ušli u borbu za bijeg sa dna tabele gdje su zasjeli još od početka ovogodišnje sezone.
 
Na listi strijelaca zanimljive promjene. Prošlogodišnji najbolji strijelac Lige vratio se u formu zajedno sa ekipom navijača Manchester Uniteda i svojim golovima prestigao sjajnog Husenija. Samo jedan gol razlike obećava nam tijesnu borbu do kraja prvog dijela sezone do kojeg je ostalo još 3 kola.
 
Ekipe navijača Liverpoola, Milana, Bayerna i Arsenala imaju po jednu utakmicu zaostatka, dok ekipa navijača Rome za ostalim ekipama zaostaje čak dvije utakmice. Očekuje se da se sve utakmice u ovoj polusezoni odigraju najkasnije do 8. juna kako bi učesnici mogli odmoriti uz predstojeće Svjetsko prvenstvo bodreći naše reprezentativce u Brazilu.
 
tabelaLiga2