18 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 01 Januar 2014 22:45

EuroFan Cup u Areni 04.01.

U subotu, 4.januara 2014., sa počekom od 14h pa sve do 20h, u Areni Zenica, održat će se EuroFan Cup na kojem će nastupiti sve ekipe učesnice zeničke Lige navijača. Najbolji u Ligi će tom prilikom primiti plakete i pehar, dok će se u toku dana natjecati za osvajanje trofeja 1. Euro Fan kupa. Otvaranje počinje defileom ekipa i zabavnim programom, a u revijalnom dijelu turnira djeca NK Čelika suprostavit će se ekipi veterana Čelika.


Ovom prilikom vatreni navijači nekog od osam vrhunskih evropskih klubova, čija imena će nositi ekipe učesnice, dobiti će priliku da svojim rekvizitima i navijanjem pruže podršku najdražem klubu. Tako će u subotu, jedni sa tribina, a drugi na terenu, pokušati "osvjetlati obraz" zeničkih navijača evropskih klubova. Na terenu će se naći ekipe navijača Manchester Uniteda, Real Madrida, Barcelone, Bayerna, Borussie Dortmund, PSGa, Milana i Galatasaraya.

Prema riječima organizatora, Kup će biti sjajna prilika da se zahvale učesnicima 1. sezone Lige navijača kao i sjajna prilika da promovišu narednu sezonu.