07 Maj 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 02 Novembar 2013 23:31

Ekran: Milenijsko čitanje bajki

FAMILY CENTAR EKRAN  u saradnji sa PRIVATNOM  OSNOVNOM  MUZIČKOM I BALETNOM  ŠKOLOM  "AMADEUS" ZENICA Vas poziva na  MILENIJSKO ČITANJE BAJKI - Nedjelja, 03.novembar od 10 do 15 sati

 

 

Poseban program:

Čitanje bajke "Balerina i njen san"

Muzičko-baletska kompozicija Amelie Poulan-Comptine d outre

Izvode učenice klasičnog baleta: Lorena Marković i Ajla Brdarević i  učenice odsjeka za klavir: Džemila Halilović i Nazareth Solano

 

 

Uz kupljenu ulaznicu po cijeni 4 KM dobijate: 

- male kokice gratis

- fantu gratis

- poklon DVD „Grimove Bajke“ gratis

 

03. novembra.  (nedjelja )  u vremenu od 10 do 15 sati, kino dvorana broj 3 Family Centra Ekran Zenica, će jedina  u  Bosni i Hercegovini biti domaćin književne manifestacije  MILENIJSKO ČITANJE BAJKI kao uvod u lijepu priču koju ćemo za vas organizovati svakog mjeseca.  Pet   sati neprekidnog čitanja bajki uz pomoć grupe mladih koji čine  TTT (Tropik Tranzit Teatar) i gostiju iznenađenja. Već najavljenih više od  50 čitača, djece i odraslih, kojima će se pridružiti čitači iz javnog, kulturnog, sportskog i političkog života, koji će zajedno s djecom čitati bajke garantuju vam nezaboravan provod.

 

Domaćin čitanja bajki:  PRIVATNA OSNOVNA MUZIČKA I BALETNA ŠKOLA „AMADEUS“ ZENICA


Lijepo Vas molimo, dođite u Family Centar  Ekran Zenica , pridružite se svima nama, vratimo se u naša sretna djetinjstva, čitajmo, jer to nam je tako potrebno da ne izumremo!

Dođite sa porodicom, čitajte i Vi i Vaša djeca, ponesite knjigu koju želite, kad god dođete, u nedjelju  (03. Novembra ) u 10,00 h, pa sve do 15,00 h, u bilo koje doba jutra ili  dana, dobit ćete svoj prostor i svoje vrijeme za čitanje!

ČITAJMO BAJKE - KAO ŠTO SU NAM ČITALI  NAŠI  OČEVI I MAJKE !!! Vaš dolazak nije potrebno niti najavljivati niti potvrđivati!

Bit ćete nam drag prijatelj i sudionik u ovoj lijepoj manifestaciji!

Hvala Vam od srca !

Očekujemo Vas rastvorenih knjiga i slovima najljepših bajki svijeta!

EKRAN PR & MARKETING TEAM 

www.multiplexekran.ba