28 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 25 Oktobar 2013 02:33

Susreti srednjih škola 01.11.

Susreti Srednjih Škola se nastavljaju! Ne, nismo se uspavali! Ovog Petka pauziramo, ali ne da se odmorimo već da čitavu priču dignemo na viši nivo. Projekat SSS PARTY LTD (Susreti Srednjih Škola 2013) je od sada zvanično dio projekta "ZENICA - Moj GRAD". Pratite našu oficijelnu stranicu i lajkove kako rastu! Mnogo lijepih i mladih ljudi se uključuje u projekat kako bi realizirali najbolje zabave u gradu!

 

Naravno svakodnevno nam se priključuju i novi sponzori o kojima ćemo vas obavještavati putem oficijelnog FB profila. 


U slijedećem SSS-u, susrešće se Srednja Medinska, Ekonomska te Gimnazija KŠC-a. Event će se održati u Caffe Clubu “Romantic”, lociranom u centru grada i to u Petak, 01. Novembra 2013. od 19.00h.

 

Ulaznice možete pronaći kod ovlaštenih promotora eventa u svojim školama, te mali broj u samom klubu (samo 200 ulaznica u opticaju). Uskoro ćemo objaviti ONLINE anketu za učenike kako bi ispipali puls i želje većine učenika, te im pružili da aktivno utiči na koncept samih zabava.

 

Pratite nas na Facebook-u: www.facebook.com/ssszenica

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Susret Srednjih Škola (SSS) predstavlja prvi projekat ovakvog tipa u Zenici, koncipiran kao organizirana zabava zatvorenog tipa, isključivo za učenike zeničkih srednjih škola, sa svrhom upoznavanja, druženja i večernje zabave. Sam koncept SSS-a je potpuno drugačiji, mnogo kompleksniji i sadržajniji od uobičajenih zabava na kakve omladina može naići vikendom u Zenici.

Za zagarantovano odlične zabave organizatori će osigurati najbolje komercijalne DeeJay-eve u gradu i najbolju živu svirku, sa poznatim i provjerenim vokalnim izvođačima i majstorima dobre zabave. Ono po čemu se SSS razlikuje od klasičnih zabava jeste i to da su:

• Zabave su strogo zatvorenog tipa samo za učenike srednjih škola
• Uz saglasnost sa upravama škola
• Uz profesionalno obezbjeđenje
• U urbanim i srednjoškolcima omiljenim ugostiteljskim objektima
• Sa provjerenim izvođačima i muzičarima (bendovima)
• Sa promotivnim cijenama
• Specijalni program
• Medijska popraćenost eventa od strane najposjećenijih informativnih internet portala
• Angažman profesionalnih fotografa
• Video support (svaki SSS će se snimati profesionalnim video kamerama)
• Učešće svih učenika u izvlačenju nagrada Finalnog SSS-a koje će obezbjediti preko 30 naših sponzora sa nagradnim fondom preko 3000 KM !

Ulaznice se mogu pronaći kod ovlaštenih distributera i promotora (učenika) ispred svake srednje škole, o čijim identitetima će se ostali učenici informirati preko vijeća učenika i oficijelne facebook stranice 
www.facebook.com/ssszenica

Povezani članci (by tag)