21 Januar 2022
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 05 Oktobar 2013 11:01

Kaliopi u BNP-u 25.oktobra

U okviru regionalne turneje „Melem“ u sklopu koje promovira svoj hit album, makedonska pjevačka diva Kaliopi u oktobru će održati tri velika koncerta u Bosni i Hercegovini! Turneja će započeti u Tuzli, 23.10. u prostoru Bosanskog kulturnog centra, slijedi koncert 24.10.u Sarajevu u Bosanskom kulturnom centru, te koncert 25.10. u Zenici, u Bosanskom narodnom pozorištu.

Jedan od najmoćnijih vokala naše regije, Kaliopi, s albumom „Melem“ svoji se fanovima predstavlja u novom i drugačijem izdanju, a aktualni singl „Mrvica“ samo je jedan od upečatljivih hitova s albuma „Melem“, koji je osvojio publiku i s naslovnom pjesmom „Melem“ i s „Vučicom“, a  album koji je  je za područje Bosne i Hercegovine objavila izdavačka kuća Hayat Production.

Sama Kaliopi ovaj album smatra krunom svoje karijere koja je započela prije gotovo 30 godina s pjesmom  „Rođeni“, autora Romea Grilla koji također u cijelosti potpisuje autorstvo i produkciju hit albuma „Melem“.

Valja naglasiti da će koncertna turneja „Melem“ biti do sad najveća regionalna koncertna turneje makedonske zvijezde Kaliopi koja uz Makedoniju, Hrvatsku i Srbiju obuhvaća i Bosnu i Hercegovinu s tri sjajna solistička koncerta. 

Kaliopi će na svim koncertima pratiti njezin bend, a svojoj će vjernoj publici u BiH uz aktualne singlove „Melem“, „Mrvica“, „Vučica“ i ostale pjesme s albuma „Melem“ i neizostavne eurovizijske uspješnice „Crno i belo“, otpjevati i njezine stare hitove „ „Rođeni“, „Kofer ljubavi“, „Znam da te volim“, „Ja nisam kao ti“, „Nevinost“, „Ljubičice“, „Probudi me“, „Ljubi“ i mnoge druge nezaboravne pjesme.