30 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 22 April 2013 05:17

Pridruži se: eRepublik BiH

 eBosnia i Hercegovina je jedna od mnogih država eRepublik zajednice. Trenutan broj aktivnih eBiH clanova je oko 1500. Jacina svake eDrzave zavisi od broja aktivnih članova. Ovom prilikom vas pozivamo da nam se pridružite i pomognete eBiH.


eRepublik je MMORPG igra u kojoj igrači imaju mogućnost sudjelovanja u svakodnevnim aktivnostima i sama igrica ne oduzima mnogo vremena.  Kada se registrujete i započnete sa igrom imate mogućnost da budete skoro sve sto poželite, od radnika,  vlasnika firme, predsjednika i clana političke partije, clana neke vojne jedinice  vlasnika novina,  kongresmena pa čak i predsjednika eBiH. 

Također, eSvijet je podjeljen na države a države na regije. Države se međusobno bore za prevlast i kontrolu regija koje daju određene resurse. Od kontrole regija i resursa u mnogome zavisi i ekonomska i vojna snaga eDrzave. Trenutno eBiH posjeduje 2 svoje regije.  eBiH je clanica najstarijeg saveza država EDEN-a u kojem se nalaze jos eKina, eArgentina, eHrvatska, eTurska, eGrčka i jos mnoge druge zemlje. U stalnim smo ratovima protiv drugih zemalja iz drugih saveza među kojima je i eSrbija  i par mjeseci smo bili pod okupacijom  od strane eSrbije ali smo se uspjeli osloboditi.

Pridružite se i pomozite eBiH zajednici.