20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 26 Januar 2013 23:38

Fashion revija u caffeu Emporio

 Spektakularna i vrlo zanimljiva modna manifestacija CITY FASHION SHOW, uspješno je organizirana u prepunom caffe-u Emporio u Shopping centru Džananović.

Povod ovoj manifestaciji je 11. godina uspješnog rada agencije FASHION, navodi se u saopćenju agencije Fashion Zenica.

 

Kroz šest izlaza publika je uživala u prezentaciji kolekcija brendova  FASHION JEANS, NAMES, te novoj kolekciji  zeničke dizajnerice Edine Osmančević. Nakon što je svoju prekrasnu kolekciju toaleta predstavila na nekoliko BiH Fashion Week-ova sada je imala priliku i da je predstavi pred svojom publikom , u svom gradu.Mnogi kažu da je pred svojom publikom upravo najteže ali Edina sve svoje radove, uspjehe  i planove veže upravo za svoj grad, za Zenicu. Nova kolekcija ove uspješne dizajnerice koju je sinoč prezentirala sastoji  se iz  tri odvojena a opet jedinstvenea dijela.Segment muške kolekcije nosi naziv STRONG, ženski segment sačinjen od večernjih toaleta nosi naziv FATAL,  dok sa posebnim žarom kreiran segment za djevojčice nosi naziv INNOCENT. Sva tri dijela zajedno čine kolekciju pod nazivom  NEW ME  i dio su Edininog brenda ARAHNA. Zanosna kolekcija brenda NAMES takođe je oduševila sve prisutne.Ovu kolekciju su  predstavili polaznici FASHION AKADEMIJE iz Travnika .

 

Publka je uživala i u reviji najmađih manekena FASHION AKADEMIJE, a odlične frizure i šminku predstavio je i studio FASHION - M.Modna agencija FASHION i FASHION AKADEMIJA BIH  pripremaju  još nekoliko revija u turneji CITY FASHION, a naredni gradovi domačini su Bugojno u februaru te Sarajevo u martu mjesecu.