20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 22 Novembar 2012 21:13

Galerija-intervju: Tony Cetinski

Zenicablog je večeras primio jednu posebnu čestitku za sedmi rođendan. Popularni pjevač Tony Cetinski čestitao je, tokom intervjua za naš portal, rođendan Zenicablogu. Cetinski je večeras, strpljivo, dva sata u gift Shopu Family Centra Ekran potpisivao primjerke svog novog CD-a "Opet si pobijedila" mladim Zeničanima. Sa njim je večeras za ekskluzivno za naš portal razgovarala naša saradnica Nikolina Palavra. Pogledajte foto galeriju i u nastavku pročitajte kratak razgovor, za čiju realizaciju zahvaljujemo ljubaznom timu organizatora, Family centra Ekran i Tropik film & videa, koji je distributer Tonijevog CD-a za BiH. 

 

KLIKNI OVDJE DA VIDIŠ KO SE SVE FOTOGRAFISAO SA TONIJEM VEČERAS

 

Večeras, u Gift Media Shopu U Family Centru Ekran, promocijom najnovijeg CD-a ''Opet si pobijedila '' , fanove je počastio Tony Cetinski. Uvijek nasmijan i dobro raspoložen, Tony se družio s fanovima, te se rado fotografirao i dijelio autograme. 

Tony je našao vremena i dati izjavu za ekipu Zenicabloga, te lično čestitati 7. rođendan.


Što Vas je potaknulo da u Zenici radite promociju Vaseg najnovijeg albuma ?

 

- Rijetko sam tu, svaki put kad bi došao, uglavnom bih odlazio iste večeri. S obirom da mi bude lijepo tu, rekao sam : '' Hajdemo obići neke druge gradove, u kojima sam bio kratko u životu, a lijepo mi je bilo''. Lijepo mi je u Zenici i svaki put kada sam putovao autom po Bosni, često sam stajao u Zenicu. Imam ovdje prijatelja i poznanika od prije, bio sam par puta tu i bilo mi je prelijepo. I zašto onda ne bi obišli malo i Zenicu ?

 

Što nam možete reći o Vašem novom albumu i jeste li zadovoljni dosadašnjim uspjehom albuma ?

 

- Znate što ? Ja u šali često kažem : '' Album je toliko loš,da ga morate kupiti '' (hahaha) . Zadovoljan sam i samo je važno pažljivo preslušati album par puta, i vidjet će te da će te uživati.

 

Da li planirate održati Vaš solistički koncert uskoro ?

- Slušajte, večeras sam stvarno presretan kada vidim ovako divne ljude. Tako da ću najvjerovatnije iduće godine održati koncert u BiH, a možda upravo u Zenici.

 

Na licima fanova vidjelo se veliko oduševljenje i vjerujemo da nestrpljivo očekuju Tonyev koncert u svom gradu. 

 

Razgovarala / foto za Zenicablog - NIKOLINA PALAVRA.