28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 30 Juni 2012 21:56

Galerija: Skuter skup u centru

Četvrti skuter skup 'Zenica 2012.' održan je danas od 10 do 18 sati na glavnom gradskom trgu u Zenici, trgu Alije Izetbegovića. Organizator je udruženje 'Oktan klub' koji ovom manifestacijom želi skuter scenu u Zenici podići na viši nivo, napominje Nino Alić, predstavnik udruženja. U centru Zenice okupilo se danas na desetine mladih zaljubljenika u vožnju skuterom. Zenicablog vam donosi galeriju sa takmičenja, ali i "off" fotke "zabavno-rekreativnog" dijela programa. 

 

"Manifestaciju organizujemo u posljednje četiri godine, s ciljem promocije bezbjednosti u vožnji. Dosta omladine samo sjedne na skuter, ne razmišljajući o pravilima. Pravila postoje i ona su sadržana, kako u polaganju za kategoriju vožnje motocikla, tako i u ovom takmičenju. Radi se o potrebi da se savladaju vještine vožnje sa preprekama, vještine spretnosti, sporosti i preciznosti u kočenju", pojašnjava Nino Alić

 

Upozorenje: Neke od fotografija nisu primjerene mlađim uzrastima, te ih pregledavate upoznati sa ovom činjenicom - fotose priredila naša saradnica Eldina Čivić. 
klikni ovdje da vidiš galeriju