16 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 20 Maj 2012 21:06

Najljepši balkon i bašta ZDK

Resursni ekološki centar ZDK Zenica, pod pokroviteljstvom Turističke zajednice ZDK i ove godine realizira eko akciju  "Izbor najljepšeg balkona i bašte ZDK". Osnovni cilj projekta je unaprijediti ekološko-turističku sliku našeg kantona, te animirati javnost u proces unapređenja okoliša. Projekat je takmičarskog karaktera, realizira se na nivou ZDK, odnosno svih 12 općina. Otvoren je za sve građane koji žele da učestvuju. Tokom 2012 godine REC planira da dodjeli ukupno 30 nagrada, kako za 1. ,2. i 3. mjesto tako i utješne nagrade

 

Ovim putem obavještavamo sve zainteresovane građane za ovu akciju da svoje prijave mogu slati već sad ali putem e-mail na adresu:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..U">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..U e-mailu treba da napišu sljedeće podatke: ime i prezime, adresu, broj telefona i općina u kojoj žive.

Prijave putem telefona i SMS-a primat će se od 28-31.maja 2012 godine.
Telefon za prijavu: 032 222 754, 063 492 111

 

Za najaktivnije učesnike, odnosno općine u kojima bude najveći broj prijava i ove godine dodjelit će se kolektivna nagrada ,,Cvijetni Pehar,,.
Partnerske organizacija u projektu su eko organizacija ,,Eko Mladi Tešanj,, iz Tešnja , eko organizacija ,,20 mart 1990,, Breza, REC Kakanj i Eko BiH ZDK Zenica

 

REC ZDK